Glasnudlar med svinekjøtdeig

Svinekjøtdeig med glasnudlar

Lett og god middagsmat! Du treng til 2 personar:

  • 1 pk svinekjøtdeig
  • 1 pk glasnudlar
  • 2 cm ingefær
  • 2 båtar kvitlauk
  • 1 vårlauk
  • 1/4 ts chili (Sambal oelek, den er kvess og god!)
  • 1/2 dl østerssaus
  • 2-3 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje (ikkje til steiking)
  • søt chilisaus etter smak
  • fersk koriander
  • sesamfrø

Kok nudlar.

Fres hvitlauk, ingefær i steikeolje til det blir gyldent, ta det ut av panna.

Steik kjøtdeigen til han er gjennomsteikt, ta hvitlauk og ingefær tilbake i panna.

Ha i Sambal oelek, østerssaus, soyasaus, sesamolje oppi kjøtdeigen. Smak til med soyasaus.

Legg glasnudlane på eit fat. Slå kjøttsausen over. Dryss over hakka fersk koriander og sesamfrø og littwegrann sesamolje (deilig nøttesmak).

Ingrediensar
Mange gode smakar i hop!

Posted

in

by

Comments

Legg att eit svar